© 2015 Website By | Rijlart.NET
Weeronline.nl - Meer weer in Klundert
Site menu:
Openingstijden:

Juli - Augustus
Alle Dagen
open  vanaf
11:00 UUR

Aangepaste tijden
bij reserveringen


Inschrijven Nieuwsbrief:

Dat kan HIER
Ter Informatie
De NOORDSCHANS - De slagbomen en bordjes met ‘verboden toegang’ aan de ingang van de jachthaven in Noordschans zijn niet heel uitnodigend. Maar doorlopen mag.
Naar Paviljoen De Noordschans bijvoorbeeld, dat sinds kort weer open is dankzij de nieuwe exploitant,
Anita Rijlart uit Rotterdam. „Ik werk al elf jaar in de horeca. Iemand zei: ‘ik weet een leuke locatie voor je.
"Zo ben ik hier terechtgekomen"
Bron Nieuwsblad BN De Stem
Fietsers, wandelaars en jachteigenaren. Het begint al aardig te lopen, al weet nog niet iedereen dat het paviljoen weer open is. „Ik ben een team om me heen aan het verzamelen voordat het straks echt druk wordt”, zegt Anita Rijlart. „Het paviljoen was een tijd dicht, dus de continuďteit is er een beetje uitgeweest.”

Locatie is top
Van donderdag tot en met maandag is het paviljoen vanaf elf uur ‘s ochtends open. In de maanden juli en augustus kunnen bezoekers er zeven dagen per week terecht. „Een lekker kopje koffie drinken, met een stuk appeltaart of boterkoek. En ik merk dat in Brabant de speciaalbiertjes erg populair zijn”, vertelt Anita lachend.

Het bevalt goed tot nu toe. Het is een leuke stek waar je veel van kunt maken. Op het terras heb je uitzicht op Willemstad. Het gebouw is heel open, de locatie is top.

Anita woont zelf in Rotterdam, maar heeft haar motorboot ook in de jachthaven gelegd. „Ik probeer in het weekend zoveel mogelijk hier te blijven.”